FRUKOST!





Hejsan sötnosar! Nu sitter jag inne i stan och äter frukost. Såg att det fanns aprikosmarmelad så var tvungen att smaka, det är ju så gott!




LUX-CASE.SE

Hejsan alla rara!  
 
Jag kom nyss hem igen efter vart i stan och fixat lite. När jag kom hem så väntade det ett paket till mig från http://lux-case.se , ett mobilskal och par hörlurar, gud vad snygga dom är, super nöjd! 
 
Nu när jag har fått ett jätte bra skal med hög kvalite så kanske min mobil inte behöver bli mer skadat ^^ 
 
Hörlurarna (headset) är jätte bekväma! Mitt förra så behövde jag ha hög volym på för att höra, men dom här så bra så jag behöver inte höja, Det är verkligen en stor skillnad mellan hörlurarna! 
 
Jag rekommenderar starkt denna sida : http://lux-case.se
 
 

BILD.

Bild tagen av: Christoffer.
 

SOFT.

Bild tagen av: @kameraklick 

SVARTVIT!

 
Bild tagen av: Christoffer ( https://m.facebook.com/FotografChristofferFPettersson ) @kameraklick
 

GOMDAJUVELER.SE

Klänningen kommer från: http://gomdajuveler.se
 
 

FOTO!

Forograf:@kameraklick
 

SMYGBILD!



smygbild på dagen plåtning med @kameraklick

BILD.

Tröja : http://gomdajuveler.se
Fotograf: Christoffer 

LUX-CASE.SE

Lux-case.se är en hemsida med mobilskal och andra saker. Jag har letat efter mobilskal till min Samsung S2 men aldrig hittat någon med mönster eller tryck på, och nu har jag hittat en asbra hemsida som jag tänkte tipsa er om! Dom har skal till alla mobiler, och dom är så snygg och billiga :O. 

Det finns enfärgade och med mönster! ( Nu har jag typ bara tagit rosa skal och visa eftersom jag älskar rosa, men det finns i många olika färger, tex den med vingarna finns i vitt,rosa och svart )

Det här hittar du på deras hemsida! (Nu har jag enbart tagit till min mobil, men dom har för Apple,HTC,LG,Nokia,Sony,Motorola,Blackberry,Huawei och lite mer )

Samsung Galaxy S2 Skal

Samsung Galaxy S2 Fodral

Samsung Galaxy S2 Armband

Samsung Galaxy S2 Påsar & Väskor

Samsung Galaxy S2 Displayskydd

Samsung Galaxy S2 Stativ & Hållare

Samsung Galaxy S2 Hörlurar

Samsung Galaxy S2 Mini-Högtalare

Samsung Galaxy S2 Laddare

Samsung Galaxy S2 Biltillbehör

Samsung Galaxy S2 Tillbehör

Samsung Galaxy S2 Kablar

Samsung Galaxy S2 Bilhållare

Samsung Galaxy S2 Billaddare

Samsung Galaxy S2 Cykelhållare

Lux-case.se 

LÄNK till smurfskalet.

LÄNK till happy birdskalet.

LÄNK till döskalleskalet.

LÄNK till vingskalet. 

 
 
 
 
 

TÄVLING!

Just nu har jag en tävling i bloggen med gomdajuveler . Just DU kan vinna presentkort värde 200kronor! Du får välja ut vad du vill från deras internetshop! 

För att vara med och delta i tävlingen måste du:

1; "Gilla" Gömda Juveler Fashions Sida på FaceBook.

2; Kommentera varför Just Du ska Vinna Presentkortet.

3; Följ mig på instagram eller dela tävligen på din facebook (skicka med länk i kommentarsfältet + din motivering varför du ska vinna)

 

 sammarbete med gomdajuveler.se

TÄVLINGEN AVSLUTAS  DEN 18 SEPTEMBER!

 

 


SPANIEN,MAGALUF 2013!

Här kommer en hel drös med bilder från Spanien, magaluf 2013!
 
Jag vill verkligen tillbaka till magaluf, staden som aldrig sover kan vi kalla det. Festen började när man vaknade och slutade när man gick och la sig. Krogarna är öppna till 06.00 på morgonen, så man gick ut på krogen vid 01.00-02.00 på nattan, då alla andra krogar i Sverige stängde. 
 
Vi hade även med oss ett par luftmadrasser, men varken jag eller Emma orkade blåsa upp dom, och då erbjöd ett par killar sig att blåsa upp dom, (finns en bild nedanför). Jätte goa killar, hela högen. Dom kom från finland, men talade svenska, fast ibland förstod man inte ett dugg vad dom sa haha, Jag tänkte hela tiden på mumindalen ( om några av er kommer ihåg den lilla serien som gick )
 
Stranden i spanien var inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag hade föreställt mig stora vågor som slog in mot land, så där så man nästan blev bortknuffad av vattnet, men nej nej, dessa vågor var väldigt små jämfört vad jag har sett i andra länder. Men havet var jätte skönt ändå, inte så där jätte varmt men ändå inte kallt, helt lagom.
 
Jag gjorde även en liten tatuering, den minsta jag sett, nu när jag tänker efter så kunde jag ha gjort den lite större. På min högra arm står det YOLO, en betydelse att man bara lever en gång.
 
Jag höll nästan på att glömma det roligaste av allt, Jag fyllde även år när jag i Spanien, den 25 Augusti blev jag 22 år. En dag jag inte kommer glömma på länge. 00.01 så började Emma och ett par finnar sjunga för mig, jätte roligt. Sen fortsatte vi festa hela natten. Har ingen aning om när vi kom tillbaka till hotellet. Tids uppfattningen försvinner, klockan existerar inte. Men den dagen var den bästa födelsedagen på länge. Tackar er som var med och medverkade i den!
 
BCM, Oherrgud, ni som har vart där vet vad jag menar. BCM är den mäktigaste krogen jag någonsin har vart på!, 2 Dansgolv strörre än jag vet inte vad!, Skumparty och gratis alkohol, musiken bara öser på och man känner basen bara strömmar igenom kroppen. Helt galet. Så ska du/ni åka till spanien någongång, då är BCM ett måste att besöka! Det går in mer än 5.000 människor och inte dubbla! Sjukt är ordet!
 
Sen besökte vi även Grabbarna Grus såklart, där var det alltid ett hålligång, Större del av veckan´s kvällar spenderades där. Så satans nice! Detta ställe är också värt att besöka när man är i magaluf!
 
Jag ska tillbaka till magluf år 2014!!