2 DAGAR.

Hej på er raringar!

Idag fick jag ta semester 2 dagar tidigare av min bossar, härligt va ;D Men ska förbi jobbet imorgon och diskutera lite saker innan jag åker, så jag vet vad jag ska göra när jag kommer hem igen. 

Fick även hem ett linne från Gomdajuveler.se och den ska ni få se lite senare, ska ta lite bilder på den, och ni ska även få se min andra nya bikini (den med mini nitar på). 

 

 

 


NY KLÄNNING!

Fick hem en jätte skön tröja/klänning från min sponsor här i veckan.
Jätte snygg, simpel och skön!
Det åker ner i resväskan, perfekt att ha på kvällen när man ska ut och äta
eller festa lite ;)
4

5 DAGAR KVAR.

Hejsan.
 

Nu är det bara 5 dagar kvar tills planet lyfter mot spanien, känner mig väldigt taggad med ändå stressad och rädd. Jag är väldigt flygrädd, känslan när man lyfter och landar är obehaglig, även om det är det säkraste sättet att resa på. Jag har aldrig åkt utomlands själv utan min familj, så nu kommer det bli första gången. Vilken tur att jag har Emma med mig. Jag hade aldrig kunna flyga helt själv! 
 
Jag har börjat packat lite grann, men jag har en känsla att jag kommer glömma hälften av sakerna jag måste ha med mig, har skrivit en check-lista flera gånger om, men med mitt lilla-fisk.minne så lovar jag att jag kommer nog glömma en av det viktigaste sakerna.. 
 
Denna vecka kommer vara nervöst och stressig.Tog en extra dag ledig från jobbet för att samla mig lite och gå igenom alla saker samt för att träffa en vän som kommer till Örebro. För ett par år sen (2010) så var jag i Paris så träffade jag en kille som heter Alexandre, ( Min farmors vän´s son ) Han kommer från Sverige men bor i Frankrike ( Paris ). Han kommer nu till örebro och jag vill träffa honom igen, var som sagt 3 år sen jag träffa han sist.Så det ska bli jätte roligt att får se han. 
 
(Två bilder sen jag var i paris)
 
 
 
 

NY BIKINI!










VARJE GÅNG.

Hejsan på er raringar.
 
Ligger i soffan och varm som en kamin och kollar på tv. Har vart hemma från jobbet idag och inte gjort ett skit. Har inte orkat eller haft kraft. 
 
Varje gång jag är sjuk eller har ont i huvudet så blir jag alltid sugen på energi dryck eller cocacola. Jag brukar inte dricka det vanligtvis mer än cola på helger. Men får se om jag blir bättre snart. 
 
 

KOMMENTERA DIN FRÅGA!

Obs. Du kan vara anonym också!  

GOMDAJUVELER.SE

Http://gomdajuveler.se 
Fick hem en helt fantastisk klänning från gomdajuveler.se . Det är så fin och jätte snygg. Har inte hunnit tagit någon bild när den sitter på. Men lovar att göra det snart! 
 
Handlar ni för 800kr och uppger "ALAJZA" i kassan så får ni 250kr rabatt :) 
 
 
 
 
GLÖM INTE BORT ATT IDAG ÄR DEN SISTA DAGEN AT TA DEL AV DETTA SUPER ERBJUDANDE! 
http://gomdajuveler.se
 

MORGON MYS MED KISSEN!

 

GOMDAJUVELER.SE

DETTA ERBJUDANDE GÄLLER ENDAST TILL IMORGON!  PASSA PÅ!
 
http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.gomdajuveler.se/veckans-erbjudande-c-296-1.aspx&h=rAQE1_RAc&s=1
 
 

SOFFHÄNG.

Hej på er.

Hoppas ni mår bra och att ni hade en trevlig kväll igår. Själv så mår jag förvånadsfullt bra med tanke på hur mycket jag fick i mig igår. Det blev lite kaos vid slutet.. håller mig borta från alkohol tills den 16 o 23 augusti haha, får köra all in i Spanien ;)

Just nu ligger jag och kollar på filmen "high school musical 3" som går på kanal 5. As länge sen man såg den filmen, haha.



MOBIL FODRAL!








NYA NAGLAR.




RESAN MOT SPANIEN ÄR BOKAD!




GOMDAJUVELER.SE






NAGLAR!




FÄRGAT HÅRET!

 

SOMMAR!




MASKOT PÅ JOBBET!